Okolju prijazna in nizkoenergijska lesena okna

Enostavnost in cenovna dostopnost lesenih oken omogočata, da ohranite stroške na minimumu. Lesena okna za novogradnjo Prima predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki želijo varčna okna z nizkimi stroški vzdrževanja. Redno negovanje pa podaljšuje trajnost teh oken, kar pomeni dolgoročno zadovoljstvo in učinkovitost.

Kakovostni les za toploto in estetiko

Les, uporabljen pri izdelavi oken Prima, je najvišje kakovosti. S kombinacijo termopan stekel in lesenega ogrodja dobite odličen toplotni in zvočni izolator. Poleg funkcionalnosti lesena okna takoj izboljšajo estetiko bivalnega prostora, ustvarjajo prijeten ambient ter vzbujajo občutek toplote, domačnosti in miru.

Lesena okna

Raznolikost lesa za individualnost

Pri izdelavi oken Prima se uporablja različne vrste lesa, vključno s smrekovim, macesnovim, hrastovim ter eksotičnimi vrstami lesa. Z združevanjem vaših idej, predstav v podjetju Gašper izdelajo unikatna lesena okna, ki popolnoma zadovoljijo individualne želje vsakega uporabnika. Ponosni so, da so vsa njihova okna prava unikatna dela, saj je vsaka proizvodnja usmerjena k izdelavi po meri.

Prilagojena okna po vaših željah s strokovnim svetovanjem

V podjetju Gašper se zavedajo, da so želje naročnika ključnega pomena. Pri izbiri barve in oblike oken imate popolno svobodo, a z njihovim strokovnim svetovanjem vam pomagajo, da izberete optimalno rešitev. S prilagodljivostjo lesnega materiala uresničujejo vaše želje na najboljši možen način.

Standardizirani profili za vsak interier

Družinsko podjetje Gašper vam ponuja lesena okna Prima s standardiziranimi euro profili v velikostih 68, 78 in 92 mm. Ta okna so primerna za vsak interier in se odlično prilagajajo vsem vremenskim razmeram. Z uporabo najsodobnejše tehnologije obdelave, kot je kombinacija Aidol Induline površinske obdelave in Remmers sistemskih garancij, povečujejo trajnost lesa in zagotavljajo visoko kakovost izdelave oken.

Lesena okna Prima, ki jih ponuja podjetje Gašper niso le estetsko dovršena, temveč tudi okolju prijazna. Ustrezajo vsem nizkoenergijskim standardom, hkrati pa zagotavljajo zaščito z ekološkimi premazi. Proces zaščite lesa se začne že med integriranim postopkom izdelave v stroju, kar poudarja njihovo zavezanost k visokim ekološkim standardom in trajnostni proizvodnji.

Okna s profilom 68 mm

Pri modelu PRIMA 6.8 imate možnost izbire različnih stekel debeline od 24 do 30 mm, ki omogočajo širok nabor oblikovnih in tehničnih rešitev v smislu toplotne, zvočne in varnostne zaščite. Okna so opremljena s trajno elastičnim silikonom in serijsko vgrajenim TGI termodistančnikom za izboljšano toplotno izolativnost. Okovje v srebrni barvi omogoča enoročno vrtljivonagibno odpiranje, pri čemer je na voljo tudi možnost skritega okovja za eleganten minimalističen videz.

Zaokroženi detajli kril in podbojev pri modelu PRIMA 6.8 ustvarjajo mehak ter prijetnejši videz oken, hkrati pa zagotavljajo varnost in enakomernejši nanos premaznih sredstev. Leseni okvir debeline 68 mm je večslojno lepljen brez vidnega dolžinskega spoja pri zunanjih slojih, s čimer dosežejo visoko kakovost in estetiko.

Pri modelu PRIMA 6.8 so na voljo dodatna oprema in izboljšave, kot je možnost namestitve dodatnega tesnila med krilo in podboj ter aluminijasti termično deljen odkapni profil na okenskem podboju. Dodatno tesnilo izboljšuje zatesnjenost oken, medtem ko aluminijasti odkapni profil nudi zaščito najbolj izpostavljenim delom okna pred vremenskimi vplivi, s tem pa podaljšuje življenjsko dobo okna.

Kvaliteta in detajli lesenih oken Prima

Leseni okvirji za Prima lesena okna so večslojno lepljeni, kar zagotavlja visoko kakovost in stabilnost. Vogalni spoji so izjemno stabilni, podboji ter krila imajo detajlno zaobljene oblike, kar prispeva k estetskemu videzu in stabilnosti oken. Izbira vgradne globine podbojev je raznovrstna, s čimer strankam omogočajo prilagoditev okna njihovim potrebam. Z možnostmi 68 mm, 78 mm, 92 mm ali 95 mm vgradne globine je mogoče izbrati optimalno rešitev za različne zahteve toplotne in zvočne izolacije.

Trajna zaščita in estetski videz lesa

Leseni okvirji so ekološko zaščiteni po barvni karti Gašper ali RAL in se lahko dodatno zaščitijo do 4-krat. S tem stranke prejmejo ne le estetsko privlačna okna, temveč tudi 10-letno RIG garancijo. Detajlno zaobljeni “V” spoji in skrito pritrjene steklitvene letvice prispevajo k estetskemu videzu. Lesena okna Prima zagotavljajo visoko tehnično učinkovitost. S stekli debeline do 60 mm, trajnoelastičnim kitom, aluminijastimi odkapnimi letevmi in dodatnimi tesnili, nudijo odlično zvočno in toplotno izolacijo ter dodatno varnost. Uporaba aluminijastih letev prekinjenega toplotnega mostu prispeva k energetski učinkovitosti.