Kasetna tenda je prava izbira za vašo teraso ali balkon

Iščete popolno senco za vašo teraso ali balkon potem je kasetna tenda prava izbira za vas, saj vam bo nudila popolno senco za vaš priljubljen zunanji prostor. Vsi vemo, da je terasa v toplejšem delu leta najbolj priljubljen prostor za preživljanje prostega časa. Ustrezno senčilo vam zagotavlja, da je preživljanje časa na njej prijetno in varno tudi v vročih poletnih dneh. Tende Roltek so trajna in odlična rešitev senčenja za vašo teraso. Izbrano blago vam nudi med 90 in 100 % zaščito pred UV žarki. Ko pa na terasi ne potrebujete samo sence, ampak tudi zaščito pred pogledi, takrat lahko tendo dopolnite tudi s horizontalnim senčilom in preprečite radovednim pogledom, da bi vas opazovali. Kasetna tenda je le eden od proizvodov Roltek, ki so vam na voljo. Omenimo še druge izdelke v njihovi ponudbi: nekasetne tende, pergole, senčila za zimski vrt in samostoječe tende.

Kaj vse vam nudi kasetna tenda?

Poglejmo zdaj nekaj podrobnosti o kasetni tendi, ki vam s svojimi elegantnimi linijami nudi varno senco za vsako teraso ali balkon. Ko je odprta vas ščiti pred soncem in UV žarki, ko pa je zaprta, pa kaseta nudi popolno zaščito za blago, roke in mehanizem. Kasetna tenda je še posebej priporočljiva za vgradne situacije, ko je tudi v zaprtem stanju izpostavljena padavinam – torej ni vgrajena pod nadstrešek ali balkon. Izbrana kasetna tenda se lahko upravlja motorno s stikalom ali dalinjcem, pri nekaterih modelih pa jo lahko upravljate tudi ročno z monokomandno ročico. Na voljo vam je 28 različnih barvnih konstrukcij, pri tem vam je na voljo 1797 cm maksimalne širine in 100 % UV zaščita. Vsak izdelek, ki ga boste izbrali v podjetju Roltek je certificiran in vam zagotavlja 5 letno garancijo. V podjetju pa vam kasetno tendo izdelajo tudi po merah, da se bo povsem prilegala vaši terasi ali balkonu.

Kasetna tenda – dodatki, ki pridejo prav

• Daljinsko upravljanje – Terasa in balkon sta mesti za užitek in počitek, zato je že pritisk na gumb dovolj, da se prostor primerno zasenči in ohladi.
• Grelci za večerni hlad – z grelcem lahko pozabite, da vas bo ob večerih na terasi zeblo. Večernega druženja ne boste nikoli več zaključili zaradi hladu.
• Vetrnica – lahko si privoščite še korak več in svojo tendo opremite s senzorji za sonce, veter, dež ali led. Tako bo vaša tenda vedno varna pred različnimi vremenskimi spremembami, ki bi ji lahko škodovali, vaša terasa pa vedno zasenčena ko bo sijalo sonce.
• Pestra izbira različnega blaga in barv – s platnom boste izbrali tudi UV zaščito in hlad. Tudi pri barvah si lahko izberete natanko to, kar želite, saj vam je na voljo bogata barvna kolekcija enobarvnih, črtastih in pisanih vzorcev.
• Primerno tudi za gostinske lokale – so vaše stranke rade na svežem zraku, potem potrebujete tendo. S tem boste pridobili dodaten prostor za sedenje, povečali boste obisk svojega lokala in razveselili stranke. S prijetno senco boste svoje stranke prepričali, da ostanejo dlje in popijejo še dodatno pijačo.

kasetna tenda

Kasetna tenda – potrebujete pomoč pri izbiri?

V podjetju Roltek vam bodo pri izbiri primerne tende z veseljem priskočili na pomoč, saj so na področju senčenja pravi strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, ves čas pa spremljajo tudi novosti na trgu in svojo ponudbo redno dopolnjujejo tako, da lahko zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke. Najboljša stranka je namreč zadovoljna stranka in tega se zavedajo tudi v Rolteku. Zato, če imate kakršna koli vprašanja glede same uporabe ali izbire kasetne tende, potem obiščite njihovo spletno stran in jim vprašanje zastavite preko spletnega obrazca. Na vsa vaša vprašanja in povpraševanje po izdelkih, bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Tako, da boste lahko hitro izbrali primerno tendo za svoj dom in že v naslednjih dneh uživali v prijetni senci.

Kasetna tenda – nakup

Ste se odločili, da bo kasetna tenda odslej vaša pomoč pri senčenju terase ali balkona in da bi jo kar naročili. Super, potem obiščite prodajni salon v Sloveniji in si tudi v živo poglejte kasetno tendo, ki ste jo izbrali za vašo teraso ali balkon. Mogoče se boste v zadnjem trenutku premisli, ko boste na enem mestu videli vse možne barvne kombinacije tend. Sicer pa je videti slike senčil in vseh drugih izdelkov Roltek lahko navdušujoče, a niti približno ne bo enako doživetju v Roltek salonu, kjer lahko vse izdelke otipate, testirate in si jih v živo tudi ogledate. Zato obiščite Roltek Salon (Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah). Za obisk se lahko najavite preko telefonske številke 01 724 00 00, ali preko elektronskega naslova info@roltek.si. Na tem mestu povejmo, da je prodajni salon odprt od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro. Za konec pa dodajmo le še to, da ne odlašajte z nakupom, saj bo kasetna tenda poskrbela, da bodo odslej trenutki na zasenčeni terasi ali balkonu še bolj prijetni in nepozabni. Ko boste prvič uživali na zasenčeni terasi ali balkonu, se boste vprašali, zakaj se niste odločili za kasetno tendo že prej.