PVC okna – kakovostna izbira po vaših željah

Prenavljate dom ali opremljate novogradnjo, v obeh primerih potrebujete nova okna, zato naročite kakovostna PVC okna še danes. Naj vam predstavimo Cugelj PVC okna, ki so izdelana iz visoko kvalitetnih profilov enega najboljših proizvajalcev PVC okenskih profilov Veka iz Nemčije. Okenski profili omenjenega proizvajalca sodijo v najvišji kakovostni razred, kar podjetju Cugelj omogoča, da PVC okna vgrajujejo v objekte, ki zahtevajo najvišjo energetsko učinkovitost. Njihova okna in vrata so izdelana in vgrajena v skladu z najsodobnejšimi standardi kakovosti, ki trenutno veljajo v Evropi. Pri nakupu PVC oken Cugelj vam zagotavljajo tudi strokovno svetovanje, montažo in vsa zaključna dela.

Niste povsem prepričani, kakšna okna bi izbrali za vaš dom?
Na trgu lahko trenutno izbirate med lesenimi, PVC, ali aluminijastimi okni za vaš dom. Ne glede na to, za kakšna okna se boste odločili, naj vam povemo, da PVC okna sodijo med tisto naložbo v dom, ki bo v naslednjih nekaj letih imela vpliv na vaše dobro počutje, kakovost bivanja kot tudi manjše stroške. Zato poskrbite, da bo nakup oken eden najboljših nakupov v vašem domu in zaupajte nakup podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o.. Pri izbiri PVC oken imejte v mislih še, da poleg cene (strošek celotne življenjske dobe oken) omogočajo še izjemno učinkovito toplotno in zvočno izolacijo, vzdrževanje in tudi varnost.

Zakaj so PVC okna najboljša izbira za vas?
• So zelo ekonomična
• zagotavljajo dobro zvočno in toplotno izolacijo
• so vodotesna na tekočine, kot je močan dež, pa tudi na pline in hlape
• posebno vzdrževanje ni potrebno in so enostavna za čiščenje
• njihovega videza ne spremenijo sončna svetloba, slanost ali vlaga
• so izjemno trpežna
• omogočajo širok nabor uporabe in so vsestranska
• imajo majhen vpliv na okolje in jih je mogoče 100 % reciklirati

PVC okna in njihove prednosti
PVC okna so prava izbira za vas, če želite za najugodnejšo ceno dobiti največ, kar vam trenutno ponuja trg. PVC okna veljajo za trdna, stabilna in enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Plastični PVC profili, iz katerih so izdelana okna, zagotavljajo visoko toplotno in zvočno izolativnost in so neobčutljiva na zunanje dejavnike, kot so sončna svetloba, slanost, dež. Profili so hkrati tudi veliko lažji kot leseni ali aluminijasti, zato so PVC okna povsem enostavna za montažo in brez večjih posegov v sam objekt. Možnost izbire različnih oblik profilov v vaš dom pričarajo moderen minimalističen ali eleganten brezčasen klasičen videz ter zadovoljijo vse vaše želje in potrebe. Omenimo še, da nudijo visoko stopnjo zaščite in varnosti, saj niso vnetljiva in imajo tudi zelo dolgo življenjsko dobo. Seveda se jih z lahkoto lahko tudi prilagodi obstoječemu stilu objekta, saj so PVC okna na voljo v najrazličnejših barvah in barvnih dekorjih standardnih ali nestandardnih barv, med drugim so lahko tudi v videzu lesa. Prav tako vam jih lahko dodatno nadgradijo z izbiro ornamentnih stekel in sistemov za različne načine odpiranja in zapiranja, da bodo zares povsem po vaših željah. Premišljeno izbrana zasteklitev bo poskrbela za minimalne toplotne izgube in optimalno količino vnosa sončne svetlobe v vsak vaš prostor. Brezhibna in kakovostna izdelava PVC oken je zagotovilo za sodoben estetski videz, ki ga še poudarijo številni dodatki za okna, v mislih imamo zaključne letvice, kotnike ali dunajske križe in še druge prilagodljive dodatke, ki bodo poskrbeli, da bodo PVC okna pravi okras vašega doma.

pvc okna

Novost v ponudbi je IN – LINE
Se sprašujete, kaj je IN-LINE? Gre za popolnoma novo tehnologijo za izdelavo perfektnih spojev na PVC stavbnem pohištvu – oknih. Podjetje Cugelj je trenutno edini proizvajalec v Sloveniji, ki izdeluje perfekten spoj IN-LINE. Prav zahvaljujoč patentirani tehnologiji, PVC okno zdaj lahko v izgledu končno konkurira lesenemu in aluminijastemu oknu, saj nova tehnologija omogoča neviden – slepi spoj. Sicer pa tovrstna tehnologija omogoča ključno prednost v estetiki, saj je spoj res perfektno dovršen – omogoča spajanje med sabo tako različne barve kot tudi materiale.

PVC okna tudi v videzu lesa
Les je med Slovenci zelo priljubljen in precej ljudi povprašuje, ali je mogoče dobiti PVC okna v videzu lase? Odgovor je, seveda, imitacija lesa je dandanes zelo priljubljena in mogoče jo je dobiti tudi, kadar si želite v svojem domu okna iz umetne mase. Na ta način poskrbite za še dodatni občutek domačnosti in nekaj več topline, ki jo sicer ponujajo vsi leseni izdelki. Sicer pa so PVC okna v imitaciji lesa na voljo v številnih različnih barvah, med katerimi boste zagotovo našli najprimernejši odtenek za vaš dom.

Življenjska doba PVC okna
Ko prenavljamo dom ali opremljamo novogradnjo z novimi okni, vedno razmišljamo na dolgi rok, zato je pomembno, da jih izberemo skrbno in premišljeno. Ena od glavnih prednosti PVC oken je, da zdržijo res dolgo časovno obdobje. To pomeni več desetletij, morda celo 40 let ali še več, saj so zelo trpežna, vzdržljiva in stabilna, preprosta za čiščenje in izdelana iz kakovostnih materialov, hkrati pa še čudovitega videza.

Cena – PVC okna
Zdaj, ko imate že vse potrebne informacije o prednostih tovrstnih oken, vas gotovo zanima tudi cena. Nekaj je zagotovo, PVC okna so v primerjavi z drugimi materiali zagotovo najcenejša na trgu. Sicer pa je cenovni razpon PVC oken odvisen od več dejavnikov in elementov, na primer zasteklitve, barve, profilov, izbranih dodatkov in pa seveda od velikosti oken. Če boste izbrali takšna okna, boste za ugodno ceno dobili kvalitetne, stabilne in odporne izdelke, ki vam bodo dolgo služili, po koncu uporabe pa jih boste lahko predali še v reciklažo, saj jih je možno 100 % reciklirati. Nakup PVC oken je zagotovo dobra naložba v prihodnost z več različnih vidikov ne samo cenovnega.

pvc okna

Pošljite povpraševanje za ponudbo – PVC okna
So vas prebrane informacije o kakovosti in prednostih PVC oken, navdušile tako zelo, da si jih želite tudi v svojem domu. Potem bo najbolje, da kar takoj pošljete svoje povpraševanju podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o.. Najbolje bo, da jim pišete na elektronski naslov info@cugelj.si in jim v sporočilu zapišite čim več informacij, ki jim bodo v pomoč pri pripravi najboljše možne ponudne za vas. Lahko pa jih tudi pokličete na eno od dveh telefonskih številk (01 78 78 535 ali 040 840 069) in z veseljem vam bodo odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, vam svetovali in vam pripravili ponudbo, ki bo prilagojena vašim željam in potrebam, da boste že kmalu imeli kakovostna PVC okna v svojem domu. Po naročilu oken, vam jih pridejo tudi montirati z vsemi zaključnimi deli vred.

Zaupajte podjetju Cugelj PVC in ALU okna d.o.o.
Verjetno vam je že švignilo skozi misli, pa saj PVC okna ponujajo tudi druga podjetja. Res jih, a zakaj bi zaupali kar komer koli, če imate možnost naročila PVC oken pri podjetju, ki ima bogate izkušnje in tradicijo. Pri podjetju Cugelj svojim kupcem že več kot 20 let zagotavljajo visoko kakovostne izdelke in storitve. Pri tem dajejo velik poudarek na kakovostno svetovanje in izdelke ter brezhibno montažo. Dodajmo pa še, da so vam kadar koli na voljo za kakršna koli vprašanja glede ponudbe njihovih izdelkov, dogovora glede montaže ali morebitnih težav, ki se pojavijo po sami montaži. Vedno vam bodo priskočili na pomoč z odgovorom na vaša vprašanja oz. s praktično rešitvijo. Zato ne odlašajte in še danes kontaktirajte podjetje Cugelj, da odgovorijo na vaša morebitna vprašanja, vam pripravijo ponudbo, da boste kar se la da hitro lahko uživali v pogledu skozi nova PVC okna, ki vam jih pridejo montirati v vaš dom.